Sleutels voor een gezonde relatie


PBL-Coaching & Training

Sleutels voor een gezonde relatie.  

Een gezonde relatie krijg je niet cadeau, daar moet je aan werken. Vanaf het eerste moment van verliefdheid. Het is een kwestie van goed met elkaar communiceren, van compromissen en een volwassen opstelling. Elkaar kunnen begrijpen, ondanks (of dankzij) de verschillen tussen man en vrouw. Niet gemakkelijk, maar je krijgt er wel heel wat voor terug! Hieronder een paar tips die je misschien kunnen helpen:

Stress op het werk.
Stel een “no fly-zone“ in wanneer je stress op het werk hebt. Zorg dat je twintig minuten alleen bent als je thuiskomt. Doe iets dat ontspant en afleidt. Kom daarna pas samen en klaag om de beurt over de afgelopen dag. Op deze manier zijn de frustraties verdampt voordat je ze kunt afreageren op je partner.

Interesse.
Informeer, voordat je elkaar s’ochtends gedag zegt, wat voor belangrijks er die dag gaat gebeuren. Zo…

View original post 203 woorden meer

Over PBL-Coaching & Training | Ferrie Damhuis

Ferrie is LifeCoach & Trainer. Specialisme: Levensvraagstukken, Rouw, Verlies en Traumaverwerking, sales-/ en management. Daarnaast is hij gespecialiseerd in TeamCoaching. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven in loondienst en als zelfstandige. Sinds 1994 als zelfstandige veel ervaring opgedaan als Coach. Sinds 2006 werkt hij onder de naam PBL-Coaching & Training
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .