Het belang van Teamwerk


PBL-Coaching & Training

Weinig mensen zullen van mening verschillen over het belang van de onderlinge samenwerking van en binnen teams.

Toch is er vaak maar weinig aandacht voor. Meestal wordt wel gesproken over technische thema’s zoals: procedures, vergaderfrequentie, budget, doelstelling. Ervaring leert echter, dat meer investering in de proceskant van de samenwerking in een team al heel snel wordt terugverdiend.

Een team is niet zomaar een groepje mensen
Het is niet zo bijzonder, als een aantal mensen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Maar dat maakt nog geen teamwerk. Het echte teamwerk is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Een investering in het vormen van een team (TeamCoaching) is snel terugverdient, omdat de samenwerking het doel en/of resultaat verbeterd.

Een groep, elftal, ploeg, span… het wordt allemaal gezien als een team, maar een echt team is toch echt wat anders. Wat maakt een groep mensen dan tot een team? Het antwoord ligt toch niet…

View original post 170 woorden meer

Over PBL-Coaching & Training | Ferrie Damhuis

Ferrie is LifeCoach & Trainer. Specialisme: Levensvraagstukken, Rouw, Verlies en Traumaverwerking, sales-/ en management. Daarnaast is hij gespecialiseerd in TeamCoaching. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven in loondienst en als zelfstandige. Sinds 1994 als zelfstandige veel ervaring opgedaan als Coach. Sinds 2006 werkt hij onder de naam PBL-Coaching & Training
Dit bericht werd geplaatst in Gelderland, Personal Life Coach Arnhem, Teambuilding, verzuimpreventie - Gelderland, Zakelijke coaching en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.