Spring naar inhoud

“Wie ben ik nou echt?”, 2-daagse training

Veel mensen spelen een rol bij alles wat ze doen. Zij hebben deze rol aangenomen, omdat het ze zo is voorgedaan tijdens de opvoeding, of omdat die rol ooit nodig was om te overleven. Hierdoor staan ze niet in hun eigen (oer)kracht. Zo kan een manager zich op zijn werk autoritair gedragen terwijl hij thuis erg zorgzaam is. Of een alleenstaande moeder die zich in gezelschap van anderen doortastend gedraagt, en pas nadat de kinderen naar bed zijn erg onzeker is van zichzelf. Ook door het dragen van een uniform, stappen veel mensen in een rol.

Vaak verwarren we de rollen die we spelen met onze ware identiteit: degene die we werkelijk zijn achter alle overtuigingen, façades en overlevingsstrategieën die we ontwikkeld hebben gedurende ons leven. We hebben ons hiermee geïdentificeerd en zijn misschien allang vergeten wie we echt zijn. En dat is jammer want juist in die echtheid zit onze ware kracht.

Gebruik je authenticiteit en sta in je kracht, een tweedaagse workshop voor iedereen die wel eens worstelt met de vraag “wie ben ik nu echt?“; of voor wie ervaart niet begrepen te worden door anderen. Door je authenticiteit te ontdekken en te gebruiken zal je meer in je kracht komen te staan en zullen andere mensen je meer als “echt” gaan ervaren. Hierdoor zal je makkelijker en krachtiger in het leven kunnen staan, zonder verspilling van energie.

De workshop wordt gegeven door twee coaches, Ferrie Damhuis en Patrick Schriel, die zelf dit proces hebben doorleefd.

Wat levert deelname je op?
- je wordt je bewust van je eigen gedrag en invloed op anderen.
- je weet wat je kwaliteiten zijn en hoe ze te gebruiken
- je weet wie je bent en hoe je in je kracht blijft

Duur:
2 dagen; Tijden: 10:00-16:30, ontvangst vanaf 09:30 u.
Maximum aantal deelnemers: 14 onder begeleiding van 2 ervaren Coaches

Klik hier voor meer info

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: