Spring naar inhoud

Communicatie in relaties ->Boekentip: “Nu begrijp ik je”

Boekentip.   Titel: “Nu begrijp ik je”.  auteur: Huub Buijssen

De manier waarop jij en je partner ruzie maken, bepaalt voor een belangrijk deel hoe gelukkig je bent in je relatie. Relatietwisten ontstaan vaak door onuitgesproken gevoelens, gedachten en verwachtingen, en achter kritiek zitten vaak verborgen verlangens. Dit boek ontraadselt het hoe en waarom van de dagelijkse ergernissen en irritaties, laat je anders naar relatieconflicten kijken en stelt je in staat te voorkomen dat ruzies uit de hand lopen.
Na lezing weet je veel beter wat je in een duurzame relatie wel en niet van mag verwachten en zul je niet alleen je partner maar ook jezelf beter begrijpen.

Een makkelijk te lezen boek, met veel herkenbare voorbeelden en tips. Duidelijk geschreven, zonder echte 'oordelen' en hokjesdenken. Heel anders dan 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus'. Waardoor het naar mijn mening, meer inzicht geeft en acceptabel is. Het is eind 2010 verschenen, waardoor er ook veel herkenbare actuele situaties in staan. Een aanrader!

Meer info? Eerder schreef ik het artikel "Sleutels voor een gezonde relatie"

Workshop informatie

Ferrie Damhuis is Life Coach / Counselor. Specialisatie Rouw-/ verliesverwerking, traumaverwerking, Relatie en Levenscoaching. Een kennismakingsgesprek is gratis. Bel:06-53615732

aangesloten bij de NOBCO & EMCC

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: