Communicatie in relaties ->Boekentip: “Nu begrijp ik je”


Boekentip.   Titel: “Nu begrijp ik je”.  auteur: Huub Buijssen

De manier waarop jij en je partner ruzie maken, bepaalt voor een belangrijk deel hoe gelukkig je bent in je relatie. Relatietwisten ontstaan vaak door onuitgesproken gevoelens, gedachten en verwachtingen, en achter kritiek zitten vaak verborgen verlangens. Dit boek ontraadselt het hoe en waarom van de dagelijkse ergernissen en irritaties, laat je anders naar relatieconflicten kijken en stelt je in staat te voorkomen dat ruzies uit de hand lopen.
Na lezing weet je veel beter wat je in een duurzame relatie wel en niet van mag verwachten en zul je niet alleen je partner maar ook jezelf beter begrijpen.

Een makkelijk te lezen boek, met veel herkenbare voorbeelden en tips. Duidelijk geschreven, zonder echte ‘oordelen’ en hokjesdenken. Heel anders dan ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’. Waardoor het naar mijn mening, meer inzicht geeft en acceptabel is. Het is eind 2010 verschenen, waardoor er ook veel herkenbare actuele situaties in staan. Een aanrader!

Meer info? Eerder schreef ik het artikel “Sleutels voor een gezonde relatie

Workshop informatie

Ferrie Damhuis is Life Coach / Counselor. Specialisatie Rouw-/ verliesverwerking, traumaverwerking, Relatie en Levenscoaching. Een kennismakingsgesprek is gratis. Bel:06-53615732

aangesloten bij de NOBCO & EMCC

Over PBL-Coaching & Training | Ferrie Damhuis

Ferrie is LifeCoach & Trainer. Specialisme: Levensvraagstukken, Rouw, Verlies en Traumaverwerking, sales-/ en management. Daarnaast is hij gespecialiseerd in TeamCoaching. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven in loondienst en als zelfstandige. Sinds 1994 als zelfstandige veel ervaring opgedaan als Coach. Sinds 2006 werkt hij onder de naam PBL-Coaching & Training
Dit bericht werd geplaatst in Gelderland, Personal Life Coach Arnhem, Relatie Therapie, RelatieCoach, Trainingen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s