Filmtip: Rabbit Hole


Dramafilm met Nicole Kidman en Aaron Eckhart als een echtpaar dat tevergeefs de recente dood van hun kind probeert te verwerken.

Kijk voor meer info van de film Rabbit Hole op  http://www.film1.nl/films/36184-Rabbit-Hole.html

Misschien herkenbaar voor velen. Het verwerken van een ernstig verdriet, het verschil in verwerking tussen (in dit geval) moeder en vader. Het niet begrijpen van elkaar.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis waar iedereen weer anders mee om gaat. Becca (Nicole Kidman) en Howie (Aaron Eckhart) hebben hun zoontje verloren en proberen moeizaam met dat gegeven om te gaan. Het geeft grote spanningen en ze kunnen er maar moeilijk met elkaar over praten.
Ze gaan samen wel naar een praatgroep om naar andere ouders te luisteren die hetzelfde hebben meegemaakt, maar ook daar kan Becca niet echt goed mee omgaan.

Rabbit Hole is één van de betere drama’s. Je leeft met het echtpaar mee en je wilt bijna zelf iets doen om ze te helpen. Het geheel is voortreffelijk in beeld gebracht. Je voelt de leegte in het leven van Becca en Howie, hun prachtige huis voelt koud aan en de focus is op de karakters.

Het zou me niet verbazen als menig kijker een traantje zal weg pinken, Rabbit Hole vertelt dankzij het voortreffelijke acteerwerk een pakkend, ingrijpend vehaal. Een aanrader.

Ferrie Damhuis is LifeCoach / Counselor. Specialisatie Rouw-/ verliesverwerking, traumaverwerking, Relatie en Levenscoaching. Een kennismakingsgesprek is gratis. Bel:06-53615732

aangesloten bij de NOBCO & EMCC

Over PBL-Coaching & Training | Ferrie Damhuis

Ferrie is LifeCoach & Trainer. Specialisme: Levensvraagstukken, Rouw, Verlies en Traumaverwerking, sales-/ en management. Daarnaast is hij gespecialiseerd in TeamCoaching. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven in loondienst en als zelfstandige. Sinds 1994 als zelfstandige veel ervaring opgedaan als Coach. Sinds 2006 werkt hij onder de naam PBL-Coaching & Training
Dit bericht werd geplaatst in LifeCoach Arnhem, LifeCoaching - Gelderland, Personal Life Coach Arnhem, RouwCoaching Gelderland, rouwverwerking, Trainingen, verdrietverwerking, verliesverwerking en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s