Spring naar inhoud

Filmtip: Rabbit Hole

Dramafilm met Nicole Kidman en Aaron Eckhart als een echtpaar dat tevergeefs de recente dood van hun kind probeert te verwerken.

Kijk voor meer info van de film Rabbit Hole op  http://www.film1.nl/films/36184-Rabbit-Hole.html

Misschien herkenbaar voor velen. Het verwerken van een ernstig verdriet, het verschil in verwerking tussen (in dit geval) moeder en vader. Het niet begrijpen van elkaar.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis waar iedereen weer anders mee om gaat. Becca (Nicole Kidman) en Howie (Aaron Eckhart) hebben hun zoontje verloren en proberen moeizaam met dat gegeven om te gaan. Het geeft grote spanningen en ze kunnen er maar moeilijk met elkaar over praten.
Ze gaan samen wel naar een praatgroep om naar andere ouders te luisteren die hetzelfde hebben meegemaakt, maar ook daar kan Becca niet echt goed mee omgaan.

Rabbit Hole is één van de betere drama’s. Je leeft met het echtpaar mee en je wilt bijna zelf iets doen om ze te helpen. Het geheel is voortreffelijk in beeld gebracht. Je voelt de leegte in het leven van Becca en Howie, hun prachtige huis voelt koud aan en de focus is op de karakters.

Het zou me niet verbazen als menig kijker een traantje zal weg pinken, Rabbit Hole vertelt dankzij het voortreffelijke acteerwerk een pakkend, ingrijpend vehaal. Een aanrader.

Ferrie Damhuis is LifeCoach / Counselor. Specialisatie Rouw-/ verliesverwerking, traumaverwerking, Relatie en Levenscoaching. Een kennismakingsgesprek is gratis. Bel:06-53615732

aangesloten bij de NOBCO & EMCC

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: