Spring naar inhoud

Authenticiteit en eigen kracht, 2-daagse training

Authenticiteit en eigen kracht (training 2 dagen).

Veel mensen spelen een rol bij alles wat ze doen. Zij hebben deze rol aangenomen, omdat het ze zo is voorgedaan tijdens de opvoeding, of omdat die rol ooit nodig was om te overleven. Hierdoor staan ze niet in hun eigen (oer)kracht. Zo kan een manager zich op zijn werk autoritair gedragen terwijl hij thuis erg zorgzaam is. Of een alleenstaande moeder die zich in gezelschap van anderen doortastend gedraagt, en pas nadat de kinderen naar bed zijn erg onzeker is van zichzelf. Ook door het dragen
van een uniform, stappen veel mensen in een rol.

Vaak verwarren we de rollen die we spelen met onze ware identiteit: degene die we werkelijk zijn achter alle overtuigingen, façades en overlevingsstrategieën die we ontwikkeld hebben gedurende ons
leven. We hebben ons hiermee geïdentificeerd en zijn misschien allang vergeten wie we echt zijn. En dat is jammer want juist in die echtheid zit onze ware kracht.

Gebruik je authenticiteit en sta in je kracht is een tweedaagse workshop voor iedereen die wel eens worstelt met de vraag “wie ben ik nu echt?“; of voor wie ervaart niet begrepen te worden door anderen.
Door je authenticiteit te ontdekken en te gebruiken zul je meer in je kracht komen te staan en zullen andere mensen je meer als “echt” gaan ervaren. Hierdoor zal je makkelijker en krachtiger in het leven kunnen staan, zonder verspilling van energie.

De workshop wordt gegeven door twee LifeCoaches, Ferrie Damhuis en Patrick Schriel, die zelf dit proces hebben doorleefd. Onderwerpen die behandeld worden zijn:
- Bewust worden van eigen gedrag en invloed op anderen.
- Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik ze gebruiken?
- Wie ben ik zelf en hoe blijf ik in mijn kracht?
Duur: 2 dagen;  Tijden: 10:00-16:30, ontvangst vanaf 09:30 u.

Plaatsen: Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Almere, Eindhoven

Voor meer info klik hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: