Spring naar inhoud

Wat is LifeCoaching ?

 

Een Life Coach onderzoekt 3 wezenlijke  levensvragen:

  •     Wie ben ik?
  •     Wat kan ik?
  •     Wat wil ik?

Het is een vorm van coaching waarin het hele leven van de mens onder de loep wordt genomen. Het doel van deze vorm van coaching is het levensgeluk te vergroten. De gecertificeerde Life Coach heeft vele tools tot zijn/haar beschikking om de juiste blokkades te vinden en te ontmantelen.

LifeCoaching is erop gericht om geluksverstorende factoren te onderkennen en het leven zodanig te ontwerpen of her-in-te-richten dat er optimaal geluk ontstaat. Om gelukkig te worden is het nodig een goede balans te vinden in het leven en in de persoonlijkheid. LifeCoaching richt zich op beide. er wordt in het bijzonder gewerkt aan de balans tussen werk en vrije tijd, verhoging van het zelfvertrouwen, hantering van stress, verbetering van communicatie, ontwikkeling van talenten, afstemming van loopbaan op levensloop en ontwikkeling van positieve toekomstvisies.

De Life Coach gaat een flinke stap verder dan alleen maar vragen stellen! Hij leert je vooral ook op andere manieren naar jezelf en je de wereld te kijken.

Een Life Coach ondersteunt je in het verbeteren van de levensbalans, het ontdekken en bereiken van (levens)doelen en helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en je angsten los te laten.

De Life Coach kan je helpen bij de bevordering van je persoonlijke groei en effectiviteit en het zoeken van een loopbaan die het best aansluit bij jouw levensloop en kwaliteiten. De Life Coach inspireert mensen zowel op het werk als in de prive-sfeer.

Ferrie Damhuis  is Life Coach / Counselor, voor iedereen die meer willen halen uit eigen kwaliteiten, talenten en authenticiteit. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-53615732 of neem contact op per.

aangesloten bij de NOBCO & EMCC

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: